Op zoek naar een renovatiespecialist? Contacteer ons vandaag nog!

Een waterdichte oplossing met funderingsaanzetten
Vakmanschap tot in de puntjes

Behalve voor dakwerken gebruikt Tredabo het hoogwaardige materiaal EPDM ook voor het vervaardigen van funderingsaanzetten in regio Oudenaarde. Dankzij onze jarenlange ervaring en gedreven techniek is de expertise van Tredabo een meerwaarde voor elk project.

Veelzijdige functies van EPDM

EPDM is een synthetisch rubber dat omwille van de duurzame en waterdichte eigenschappen voor talloze doeleinden in de bouwsector kan gebruikt worden. Van waterdichting op funderingen of het ondergrondse metselwerk tot bovendakse slabben als aanzet voor dakbedekking. De opties en toepassingen zijn quasi eindeloos.

Voordelen van EPDM voor funderingen

Als funderingsaanzetten zijn EPDM-slabben veel meer geschikt dan loodslabben, en dit omwille van diverse redenen. In eerste instantie kunnen alle contouren mooi gevolgd worden dankzij dit flexibel materiaal. Ten tweede blijft EPDM op nagenoeg alle oppervlakken kleven dankzij de geringe dikte. Verder is het mogelijk om dit materiaal aan de binnenzijde recht te plaatsen tegen het raamkader of dorpel. Voor uw funderingsaanzetten in EPDM kunt u dus zeker en vast een beroep doen op Tredabo uit regio Oudenaarde.

Doelgerichte aanpak

Als renovatiespecialist mag u bij Tredabo altijd rekenen op een kwalitatief en duurzaam resultaat, afgewerkt met veel oog voor detail. Met een doelgerichte aanpak en een gemotiveerde houding streven we ernaar om keer op keer aan uw verwachtingen te beantwoorden, en deze zelfs te overstijgen. Benieuwd wat we voor uw project kunnen betekenen? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Heeft u een vraag?

Contact

18 jaar ervaring

Expertise en vakkennis

Vrijblijvende offertes